You are currently viewing A csomagolás új korszaka!

A csomagolás új korszaka!

Egy új korszak a csomagolásban!

Az élelmiszer-csomagolóiparban az innováció kulcsfontosságú annak biztosításában, hogy a termékek a lehető legfrissebbek és legfinomabbak maradjanak, de emellett az a tény is kritikus jelentőséggel bír, hogy a világ felismerje a modern élet hatásait a környezetünkre. A technológiai innováció létfontosságú szerepet tölt be az iparág ökológiai lábnyomának csökkentésében. Ugyanakkor a táskák és a zacskók felszámolása a változás egyik olyan lehetősége, amelynek kiváltképp nagy hatása van. A KWIK LOK egy gyártó, amely hosszú ideje lépést tart ezen kihívásokkal.

Töretlen innováció 1954 óta..

A KWIK LOK gyárat 1954-ben alapították a csomagolástechnológiai innovációk iránti elkötelezettséggel. Azóta ez a családi tulajdonban lévő vállalkozás egyszerű és fenntartható csomagolási módszereket kínál az élelmiszerek frissen tartására. A mára globális méretűvé nőtt vállalat hat gyárral rendelkezik, öt kontinensen, és több mint 80 országot szolgál ki. A KWIK LOK zsákzárakat, zsákzáró berendezéseket, címkéket és nyomtatási megoldásokat kínál csomagolt árukhoz. Az egyik módja annak, hogy eleget tegyenek az innováció iránti elkötelezettségüknek, az együttműködés hasonló gondolkodású innovátorokkal szerte a világon.

Az együttműködés ereje

A KWIK LOK csapata továbbra is az innovatív változásokra törekszik. Erre kitűnő példa a francia ARC (Atelier De Recherches et de Conceptions) gyárral való együttműködése, aminek köszönhetően kifejlesztették a „Kwik Link” csomózógépet, amely összecsomózza a terméket, miközben márkajelzett címkével látja el. Az eredmény egy sokkal fenntarthatóbb márkázott csomagolási lehetőség lett. A „Kwik Link” egy ARC gyártmányú csomózógépből áll, amely összecsomózza az adott gyümölcsöt vagy zöldséget, valamint egy KWIK LOK címkeadagoló berendezésből, speciális zárral és címkével látja el azt. Ezek együttesen redukált termékcsomagolást eredményeznek, így kisebb a szén-dioxid-kibocsátás. A KWIK LOK gyár a MATTHEWS MARKING SYSTEM gyártóval is kooperál, annak érdekében, hogy lézernyomtatóikat összehangolják a KWIK LOK záró-gépeivel. A MATTHEWS féle lézernyomtatás magába foglalja a záró-egységekre vagy a csomagolócímkékre történő nyomtatást és kódolást, ami azt jelenti, hogy ezzel a módszerrel nincs tinta, nincs hulladék, ezáltal megbízható élelmiszerbiztonságot eredményez. Mindenki nyer!

És ez csak a kezdet…

A „Kwik Link” csomózógép egy nagyszerű példa a KWIK LOK csapat elkötelezettségére az élelmiszeripar számára a legmagasabb színvonalú csomagzárási és nyomtatási megoldások kidolgozása iránt. Felismerik, hogy globális méretű műanyagipari vállalatként felelősséggel tartoznak a környezetünkre gyakorolt hatásuk minimalizálásáért, és lehetőséget kell adni a pozitív változások előmozdítására.

Ön is minimálisra szeretné csökkenteni csomagolási költségeit?  Termékét saját logóval, márkanévvel ellátni, hogy a vásárlók szemében az ne csak egy termék a sok közül, hanem „A TERMÉK” legyen? Szeretné minden üzletlánc bizalmát azonnal elnyeri?

Megoldásokért, az ARC és a KWIK LOK termékeivel kapcsolatos bővebb információért forduljon a PROCOMPAX KFT munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőség:
Procompax KFT.
Back Bernát utca 8.
Telefon: +36 30 530 4881
Email: info@procompax.com
Weboldal: www.procompax.com