You are currently viewing A hatékony csomózás

A hatékony csomózás

A csomózás és bandázsolás, mint csomagolási forma nagy sikernek örvend az idei évben is világszerte.
A csomagolási szektor szakértői szerint az árutermelők és előkészítők körében továbbra is folyamatosan növekszik az ilyen csomagolási forma iránti kereslet. Ebben jelentős szerepet játszik az a tény, hogy ez egy gyors, és környezetkímélő megoldás, mindemellett csökkenti a csomagolási költségeket is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a környezetbarát csomagolási módszereket nem csak a gyártók, termelők, hanem a vásárlók is szeretettel fogadják. A vásárlók nagyobb eséllyel veszik meg a szépen, praktikusan és környezetkímélően csomagolt termékeket, ennek megfelelően az áruházak is szívesebben vásárolnak olyan beszállítóktól, akik ilyen csomagolási megoldást használnak.

Az egyre növekvő keresletet csak az automata és félautomata rendszerek képesek kiszolgálni. Ezek a berendezések egyedülálló berendezésként, de akár egy gépsor részeként is hihetetlenül hatékonyak. Nem csak gyorsak és megbízhatóak, de a munkafolyamat lépéseit is csökkentik. Például egy plusz címkéző lépés már nem szükséges, gondoljunk csak a „KWIK LOK” és az „ARC” összefogásából született Kwik Link csomózó- és címkézőgépre.

Erről bővebben itt olvashat:

A csomagológép megbízhatósága különösen fontos az adott munkakörülményektől függően (vizes, piszkos, saras termék). A francia „ARC” zárt rendszerű csomózómodulja garantálja a legzordabb munkakörülmények között történő megbízható csomózást, míg az integrált „KWIK LOK” címkéző modul az egyszerű, mégis attraktív címkézési technológiát adja, ami a speciális karmoknak köszönhetően nem tud leesni a csomagolásról.

A gép gyártók, a termelők és minden érintett feladata, hogy előtérbe helyezzünk a hosszú távon is fenntartható csomagolási formákat. Ezzel nem csak a környezetet kíméljük, de jelentősen csökkenthetjük a költségeket és növelhetjük a csomagolási technológiánk hatékonyságát!    Ön is szeretne hatékony, és alacsony költségű csomagoló technológiát alkalmazni?
Munkatársaink segítenek kiválasztani a megfelelő gépet. Vegye fel velünk a kapcsolatot!