A WYMA SZTORI

A Wyma Története

 

A Linton Engineering-t 1962-ben alapították, mint az új-zélandi Canterbury területén működő mezőgazdasági és termékkezelő berendezések helyi gyártója. Ezt a kis sikeres mérnöki céget John Wyma vásárolta meg és nevezte át 1991-ben. Megjelent a Vege-Polisher, ami jelentős fordulópont a nemzetközi gyökérzöldségipar számára.

2001-ben a Wymat eladták Andrew és Angela Barclay-nak, akik egy kicsi és túlnyomórészt hazai piacon tevékenykedő vállalatból egy nagy globális vállalattá változtatták. A meglévő technológia mellett a hangsúly a tervezés fejlesztésére és a Wyma berendezések a világ más pontjaira történő eljuttatására összpontosult.

Mi teszi különlegessé?

A Wyma-nál felismerjük, hogy minden vevőnek eltérő igényei vannak, különböző berendezésekre és eljárásokra van szükségük. Nagy hangsúlyt fektetve az együttműködésre, csapatunk konfigurálja és testreszabja a post-harvest gépsorokat, hogy megfeleljen az Ön konkrét feltételeinek és követelményeinek.
Büszkék vagyunk arra, hogy berendezéseink minőségükről és hatékonyságukról híresek, innovatív tervezési és gyártási folyamatokból, valamint több mint 50 éves tapasztalatból származnak. Célunk, hogy a lehető legjobb megoldást biztosítsuk az munkaidő minimalizálására, a hulladék mennyiségének csökkentésére és az abszolút legjobb eredmény elérésére.
Mindezt a tervek, folyamatok és berendezések folyamatos fejlesztésének filozófiája hajtja. Csapatmunka, bizalom és erős ügyfélkapcsolatok támasztják alá ezt; hallgatunk, tanulunk, megosztunk és hírnevünket közvetítjük a minőség, az érték és a támogatás szempontjából.
A Wyma csapata megérti, mi ad értéket az Ön vállalkozása számára, és – ami még fontosabb – mi számít az ügyfelei számára.