You are currently viewing Adapterek Svéd Profizmussal

Adapterek Svéd Profizmussal

A gyártóról

A Norje Smidesfabrik AB adaptereket gyárt és fejleszt Svédországban rakodók, traktorok és targoncák számára. A társaságot 1943-ban alapították, és azóta elhivatottan készítenek magas minőségű, hatékony gépeket. A Norje berendezések magas igényeket elégítenek ki Észak-Európában, azonban a Procompax Kft közbenjárásával, már Magyarországon is elérhetővé váltak termékeik.

Miért a Norje?

Profitibilis

Termékeik hozzájárulnak a mezőgazdaságban, és az építőiparban végzett munkák hatékonyságának növeléséhez. Ezt vegyítve a megbízhatósággal és a tapasztalattal, berendezéseik biztosítják a haszon növelését rövid és hosszútávon egyaránt.

Megbízható

A Norje mindig a maximumot nyújtja. Büszkék arra, hogy termékeiket Svédországban gyártják, kiváló minőségű alapanyagokból, tapasztalt, elismert mérnökök segítségével. Több, mint 70 éves működés alatt kifejlesztétték a legjobb, legmegbízhatóbb alkatrészeket termékeikhez.

Flexibilis

Mivel a Norje saját üzemében történik a termékek előállítása, így képesek azt teljesen az ügyfél igényeire szabni. Náluk a vásárlókhoz való alkalmazkodás alapelv.

Norje termékekkel kapcsolatban keressék szakértőinket!