You are currently viewing Egy családi vállalkozás sikerének alapja

Egy családi vállalkozás sikerének alapja

A kezdetek

„Cégünk története 1970-ben kezdődik, amikor a szüleim megérkeztek Normandiaból. Mindent maguk kezdték el, különféle zöldségeket termesztettek, fokozatosan a sárgarépa és a burgonya vált prioritássá. Most bátyámmal dolgozom, én vagyok az ügyvezető, ő pedig a pénzügyi igazgató. A bátyám felel azért a projektért, amelyet idén vezetünk (2016): új mosó- és csomagoló gépsort építünk. ” – Samuel Allix

Miért szükséges a fejlesztés?

„A Wyma-t elsősorban műszaki okok miatt választottam. Burgonyáinkat homokos talajban termesztjük, amely gyorsan károsítja a burgonya bőrét. A kezdetektől fogva tudtuk, hogy szükségünk van egy egyedi módszerre, amellyel közvetlenül a kamionból a vizes fogadógaratba szállíthatjuk a termékeket. Ez lehetővé teszi a burgonya sima és egységes mozgását. Aztán rájöttünk, hogy a Wyma-nak számos igazán érdekes dolog van a portfóliójában, például a vizes fogadógarat úszó törmelék eltávolítóval. Ezek a dolgok vonzottak minket.

A versenytársakhoz képest a Wyma ár-érték aránya is vonzó volt. A minőség nyilvánvaló. Beszéltünk olyanokkal, a sárgarépa-iparágból, akik a Vege-Polisher polírozót használják. A Wyma minőségi termékei nagyon jó hírnévvel rendelkeznek. Kicsi cég vagyunk, ezért olyan berendezésekbe kell befektetnünk, amelyek hosszú távon megbízhatóak. A berendezések hosszú élettartama nagyon fontos. Már tudjuk, hogy a meglévő gépeinkhez képest ez jelentős technológiai ugrást jelent. Nagyon sok időt fog megtakarítani. A folyamat minősége és hatékonysága olyan szintű lesz, amiben korábban nem volt részünk.

Örülünk és nagyon elégedettek vagyunk ezzel a projekttel. Nagyon úgy éreztük, hogy olyan emberekkel beszélgetünk, akik szívesen segítenek olyan megoldásokat találni, amelyek megfelelnek a műszaki követelményeinknek. ” – Jean Michel Allix

Ha Ön is gépsorban vagy külön álló berendezésekben gondolkodik, szakértőink ingyenes tanácsadást nyújtanak és biztosítunk egy gépsor-építő kézikönyvet is, amely segítségével pontosan fel tudjuk mérni igényeit és összeállítjuk az Önnek megfelelő gépsort a portfóliónkból teljes kínálatából.