élelmiszeripari, üzemi berendezések és gépek

Tisztító és feldolgozógépek

Napjainkban az automatizáció szerepe egyre fontosabb az előkészítő és feldolgozó üzemek számára. A Procompax kft. erre nyújt megoldást a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás gépeinek széles választékával. A tisztító, válogató és feldolgozógépek között megtalálja tárháza kiépítéséhez a legmegfelelőbb gépeket, gépsorokat.

Képviselt gyártók:

Kattintson az ikonra

kombinációs Mérlegek és csomagológépek

Az áru csomagolása legalább olyan fontos, mint az azt követő értékesítési folyamat. A jó minőségű csomagolás nem csupán esztétikailag teszi kelendőbbé, de a feldolgozás folyamatát is nagyban megkönnyíti. Csomagológépek, mérlegek, csomózógépek, pántológépek széles skálájával szolgáljuk ki a piacot.

Képviselt gyártók:

Kattintson az ikonra.

RAKTÁRLOGISZTIKA

A telephelyen zajló üzemi, logisztikai folyamatok hatékony kiszolgálására elengedhetetlen a megfelelő raktár kialakítása. Zsákok, bálák, kartonok és ládák raklapozására megoldások széles skálájával szolgáljuk ki a piacot. Gépkínálatunk az önálló raklapozóktól a kulcsrakész logisztikai megoldásokig terjed.

Képviselt gyártók:

Kattintson az ikonra

Pályázatírás, hitel, Lízing ?

Mi segítünk!

Évtizedes tapasztalattal rendelkező pályázatíró kollégáink a pályázat megírásától annak lezárásáig készséggel segítségükre lehetnek. Lehetősége van a beruházást hitel, vagy lízing segítségével is megvalósítani, ehhez szakértő partnereink készséggel rendelkezésére állnak.

mIÉRT A PROCOMPAX?

EGYÉNI SZEMLÉLETMÓD

Közösen lépésről lépésre kidolgozzuk azt a gépsort, amellyel a legnagyobb sikereket érheti el.

MINŐSÉG

Gépeink a legjobb minőségűek a maximális ügyfélelégedettségért!

EGYEDÜLÁLLÓ

Egyedülálló gépkereskedés az országban.

értékesítés mellett a szervizelésben is toppon vagyunk!

SZOLGÁLTATÁSOK

tárházi és zöldségfeldolgozó gépek forgalmazása, csomagológépek és raktárlogisztikai berendezések értékesítése, alkatrész ellátás raktárról, gépsorok és üzemek automatizálása, integrálási megoldások, teljeskörű szakszerviz 

ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
100%
SZERVIZ
100%
TANÁCSADÁS
100%
PÁLYÁZATÍRÁS
100%