You are currently viewing Hogyan válasszuk ki a megfelelő csomagológépet?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő csomagológépet?

A tárházi gépsor utolsó elemeként helyezkedik el a csomagoló vagy csomózóberendezés. Ettől függetlenül egyáltalán nem utolsó a prioritási sorrendben, hiszen ez teszi fel a koronát terményünkre. Amikor a vásárló megpillantja árunkat rögtön feltűnik a csomagolás minősége. Egy tökéletesen kínált termékről egyből magas minőség jut az emberek eszébe.

De pontosan mire is kell ügyelni a berendezés kiválasztásánál?

Mit szeretnénk csomagolni?

A legmegfelelőbb csomózó vagy csomagológép kiválasztásához és annak pontos beállításához meg kell határoznunk, hogy mi lesz annak feladata.
Burgonya, sárgarépa, hagyma vagy másféle terményt szeretne előkelően a vásárlók elé vinni?
Nem probléma!
Minden fajtára megvan a tökéletes megoldás, amelynek kiválasztásához a Procompax Kft. szakértői díjmentesen segítséget nyújtanak!

Mekkora teherbírásra van szükség?

Nem szabad elfelejteni, hogy a gyártók különböző berendezéseket, más és más teherbírásra terveznek. Gondoljunk csak bele, ha egy 1,5 tonna terhelhetőségű tehergépjárműre 3 tonna rakomány kerül az drasztikusan csökkenti annak élettartamát és hatékonyságát. Nincs ez máshogy a tárházi berendezéseknél sem. Ajánlatos előre tervezni, megfontolni, hogy a közeljövőben szeretnénk-e nagyobb terménymennyiséget csomagolni. Amennyiben a válasz igen, érdemes olyan teljesítményű berendezést választani, amelynek a megnövelt igénybevétel sem okoz problémát.

Milyen csomagolást szeretnénk?

A Procompax Kft. többféle csomagolási megoldást is kínál. Legyen szó csomózásról, zsákolásról vagy éppen műanyag csomagolásról nálunk megtalálja!

A megfelelő mérleg

A magas minőségű csomagoláshoz elengedhetetlen a megfelelő mérleg kiválasztása, hogy csomagjai egységesek legyenek. A Procompax mérlegek széles palettáját kínálja Önnek, hogy az igényeit maximálisan kielégítő berendezést választhassa!

Szakértői tanácsadás

A Procompax szakértői sok éves tapasztalatukkal megbízható tanácsot és egyedi konstrukciót biztosítanak Önnek, természetesen díjmentesen.