You are currently viewing Hozzuk Ki A Legtöbbet Berendezéseinkből

Hozzuk Ki A Legtöbbet Berendezéseinkből

A jól megtervezett és karbantartott berendezések elengedhetetlenek a post-harvest gépsorok minőségének és teljesítményének biztosításához. Fontos, hogy olyan berendezéseket vásároljunk, amelyek évről évre jól teljesítenek.

A legtöbb alkatrészt, maga a berendezés gyártója állítja elő, azonban egyes elemeket beszállítók szolgáltatnak. Ezeknek érdemes utánajárni, kideríteni kik a beszállítók és meddig teszteli ezeket az alkatrészeket maga a berendezés előállítója.

Az alkatrészek pótlása

Amennyiben gépsorunkat meghibásodás éri, esetleg valamelyik alkatrész nem teljesít megfelelően, előfordulhat, hogy cserére van szükségünk. Sokszor találhatunk utángyártott pótalkatrészeket, azonban ezekkel érdemes vigyázni. Lehet, hogy kinézetre megegyezik a gyári elemmel, sőtt illeszkedik a berendezésünkbe és még működik is, de ezek a nem gyári alkatrészek később komolyabb meghibásodáshoz vezethetnek, amelyek jelentős kiadást jelentenek. Ha hibát észlelünk, érdemes egy post-harvest berendezésekkel foglalkozó céget felkeresnünk, aki felméri a problémát és beszerzi a gyári alkatrészt.

A gépsorunk megfelelő karbantartása elengedhetetlen. Egy zöldségtermelő számára a berendezések nagy befektetést jelentenek, ezért muszáj elkerülnünk a felesleges problémákat, hogy a befektetés a lehető legtöbb hasznot hozza a termelő számára.

Mi a Procompax-nál nem hagyjuk magára ügyfeleinket a vásárlás után. Bármi kérdés, probléma adódik bátran felkereshet minket és mi legjobb tudásunk szerint állunk rendelkezésére, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudja működtetni tárházi gépeit, ezzel maximalizálva az eladásokból származó profitot.