You are currently viewing Innovatív Technológia A Gazdaság Növekedéséért

Innovatív Technológia A Gazdaság Növekedéséért

Délután van. Patricio úr éppen megérkezett a tárházába. Kipihent, berendezései csendesen és megbízhatóan működnek, a frissen mosott burgonyája fényes, kezelési károktól mentes. Figyelmét az ügyfeleire és a gazdasága növelésére fordíthatja.

Mi volt a helyzet ezelőtt?

Ez éles ellentétben áll a három évvel ezelőtti helyzettel, még a Wyma mosóberendezések telepítése előtt. A minőségi problémák és a költségek gátolták a növekedését. A régi dobos mosó és a kefés asztal számos problémát okozott, beleértve a sérült burgonyát, a nehezen eltávolított agyagos talajt, a magas zajszintet és a karbantartási költségeket.

Hogyan jutott ide?

Mr. Cavazos, egy energikus 23 éves férfi, stratégiai tanácsot kért családjától, akik széles körű ismeretekkel rendelkeztek a burgonyatermesztésről és -kezelésről. A burgonya túlnyomó többségét, amelyet mos és csomagol, három nagybátyja szállítja. Ők az egyik legnagyobb burgonyatermelők Mexikóban, és úttörők az ország burgonyatermesztési és betakarítási technológiájának innovációjában és bevezetésében. Ez az üzleti megközelítés meggyőzte Patricio-t, hogy hasonló stratégiát kövessen a csomagoló üzemében.

Két évet töltött a különböző gyártók felkutatásával és elemzésével. Járt kiállításokon és folyamatosan tartotta a kapcsolatot a kereskedőkkel.
Végül megtalálta a legjobb választást. Olyan céget választott, ahol meghallgatták a kéréseit és közösen oldották meg a problémákat, így jutott hozzá egy Wyma gépsorhoz.

Három év telt el a vásárlás óta, és a Cavazos család nem bánta meg a beruházást. Mivel a mosási technológia még gyerekcipőben jár Mexikóban, büszkék lehetnek arra, hogy ismét élen járnak a technológiai változások sikeres megvalósításában.

„A Wyma berendezés telepítése óta ismertek vagyunk a burgonyánk minőségéért és feldolgozási költségeink is jelentősen csökkentek. Ezzel a megbízható berendezéssel most már a vevőinkre összpontosíthatunk egyre növekvő számú vásárlónk számára, és nem kell aggódnunk a gépek meghibásodása és a végtermék minősége miatt. ”

Ingyenes tanácsadásért forduljanak hozzánk!