You are currently viewing Kik Is Vagyunk Mi?

Kik Is Vagyunk Mi?

Lehet már találkozott velünk a szociális médián, Facebookon, Instagramon, weboldalunkon vagy egy hirdetésünk kapcsán. Mikor az eheti cikkünkön gondolkodtunk, eszünkbe jutott, hogy még sosem mutattuk be magunkat igazán Önöknek, ezért most készítünk egy rövid összefoglalót.

Mivel foglalkozunk?

Cégünk mezőgazdasági portfóliója a zöldségtermelőkre fókuszál, a betakarítástól, a kész, becsomagolt termékig teljeskörű megoldást nyújtunk.

Betakarítógépeink palettáját a Nobles magas minőségű gépei alkottják.

Tárházi-gépek terén széles választékkal szolgáljuk Önöket, többféle konténerbillentő, fogadógarat, mosó,polírozó, mérleg és sok más a hatékonyságot növelő berendezést kínálunk.

Tudjuk milyen fontos a termékek megfelelő kinézetének elérése, ennek okából ARC, Pakfrut és Kwik Lok berendezések közül segítünk Önnek megtalálni a megfelelőt.

Milyen velünk dolgozni?

Nálunk Ön nem csak egy vásárló. Mi az ügyfeleinkre partnerként tekintünk. Együtt dolgozunk a közös sikerért. Amint megkeres minket, szakértőink ingyenes tárház-gépesítési tanácsadást nyújtanak. Felmérjük az igényeit és az Önnek legoptimálisabb konstrukciót állítjuk elő. Azt amire szüksége van és olyat amire szüksége van.

Ha sikerült megegyezni a megfelelő gépsor összetételéről, pályázatírási segítséget is nyújtunk, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia.

A megrendelés megtörténte után sem hagyjuk cserben partnereinket. Végigkövetjük a szállítást, beüzemeljük gépsorát és ellátjuk pár hasznos tanáccsal.

Azonban itt sem ér véget az együttműködés! Bármely jövőbeli problémájával bátran forduljon hozzánk, hisz EGYÜTT erősebbek vagyunk és nagyobb sikereket érhetünk el.