You are currently viewing Ključ stabilnosti na tržištu

Ključ stabilnosti na tržištu

Precizno sortiranje i odgovarajuća obrada povrća je ključna za održavanje kvaliteta da bi proizvođač mogao postati favorit u krugu kupaca. U proizvodnji šargarepe, krompira, luka sortiranje ima ključnu ulogu. Isplatljivo sortiranje povrća različitog oblika i strukture može biti težak zadatak. Za rešavanje sortiranja sortirke kao Wyma  sortirka sa valjcima nude savršeno rešenje za postizanje veće preciznosti. Za zadovoljavanje sve većih zahteva za sortiranje stoji Vam na raspolaganju ekstra dosatne opreme.

Lider na tržištu!

WYMA sortirka sa valjcima je uređaj koji se već pokazao kao izutenan na svetskom tržištu, može uspešno sortirati od 10 do 40 tona povrća na sat.

Mi znamo koliko je važno precizno sortiranje u sastavu tehnološke linije. Obraćamo posebnu pažnju na smanjenje gubitaka i povećanje kapaciteta.

Peter Newstead

I ovo još nije sve…

Od stručnjaka WYMAe saznajemo  da su prilikom usavršavanja sortirke sa valjcima posebnu pažnju posvetili bezbednoj obradi hrane. Elementi koji se dodiruju sa povrćem su pravljeni od nerđajućeg čelika i od plastile ne škodljive za zdravlje, pošto kupci sve više obraćaju pažnju na obradu povrća koja ne šteti zdravlju kupaca.

Konstrukcija od nerđajućeg čelika ne samo  da je sigurnosna već ima i duži rok trajanja, povećava efikasnost pošto čišćenje uređaja postaje jednostavnija, smanjuje se trošak održavanja. Kvalitet materijala valjaka je takođe veoma dobar.  Kao rezultat dobija se veoma pouzdan uređaj sa dugim vekom trajanja.

WYMA sortirka sa valjcima sa velikim kapacitetom, dugim vekom trajanja, sa niskim troškovima održavanja ispunjava sva očekivanja kupaca.

Hoćete i Vi smanjiti troškove obrade i povećati kapacitet? Obratite se našim stručnjacima za besplatno savetovanje opremljivanja Vaše proizvodnje.