You are currently viewing Kulcs A Piaci Stabilitáshoz

Kulcs A Piaci Stabilitáshoz

A pontos válogatás és a kíméletes kezelés kulcsfontosságú a minőség fenntartásához és ahhoz, hogy termékeink a vevők kedvencévé váljanak. A sárgarépák, burgonyák és a hagymák piacán a válogatás különösen fontos szempont. Különböző formájuknak és eltérő struktúrájuknak köszönhetően a gyökeres zöldségek pontos és költséghatékony válogatása nehéz feladat lehet. Erre a problémára kínálnak megoldást a kifejezetten ilyen típusú zöldségekhez optimalizált válogatók, mint a Wyma Hengergörgős Válogatója. A nagyobb pontosság, esetleg magasabb minőségi kritériumok elérésének érdekében ezekhez a gépekhez sokszor extra kiegészítőket is rendelhetünk.

A piacvezető!

A Wyma Hengergörgős Válogatója egy kipróbált, világszerte bizonyított berendezés, ami 10-40 tonna terményt képes hatékonyan kiválogatni óránként.

Mi tudjuk, milyen fontos a magas minőségű válogatás egy gépsoron belül. Ezen felül a veszteség minimalizálása és a teljesítmény növelése is kiemelt figyelmet kap nálunk.

Peter Newstead, a Wyma konstrukciós vezetője

És ez még nem minden…

A Wyma arról is beszámolt, hogy a Hengergörgős Válogatójuk újabb továbbfejlesztésénél az élelmiszerbiztonságra fókuszáltak. A terménnyel érintkező elemek rozsdamentes acélból és magas minőségű, élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas műanyagból készültek. Ez a trend megfigyelhető a Wyma egész termékpalettáján, hiszen rengeteg ügyfél fordít erre kiemelt figyelmet.

A rozsdamentes acél konstrukció nem csak biztonságos, de hosszabb élettartamot és megnövelt hatékonyságot is biztosít fenntartójának. Használatával a gépek tisztítása könnyebbé válik és a fenntartási költségük is csökken. Ezen felül a hengerek minőségét is elengedhetetlennek titulálják. Eredményként egy, a piacon kivételes megbízhatósággal és élettartammal rendelkező berendezést kapunk.

Összefoglalva a Wyma piacvezető Hengergörgős Válogatója hatalmas teljesítményével, hosszú élettartamával és költséghatékonyságával elégíti ki a termelők igényeit világszerte.

Ön is válogató berendezéssel szeretné csökkenteni költségeit és növelni hatékonyságát?
Keresse szakértőinket ingyenes tárház-gépesítési tanácsadásért!