You are currently viewing Mennyit segít valójában egy Wyma zöldségmosó?

Mennyit segít valójában egy Wyma zöldségmosó?

Az első „találkozás”…

Egy burgonyatermelő nyaralása alatt találkozott először a WYMA zöldségmosó berendezéseivel – írja a Fruit & Vegatable cikkje.
A termelő szokásához híven utazás közben nézegette az útba eső gazdaságokat, majd az egyiken egy különleges gépre lett figyelmes, amely a piszkos, földes zöldségeket hirtelen kiemelkedően tisztává varázsolta. Mivel neki mindig rengeteg erejébe és energiájába került termékeinek megfelelő tisztítása, amint hazaért felkeresett egy post-harvest termékeket árusító céget és WYMA zöldségmosó berendezések iránt érdeklődött. A tőlük kapott információk birtokában biztosra vette, hogy vásárolni fog egy ilyen gépsort.

… és a gyakorlat

Az előbb elmesélt történet óta a termelő folyamatosan használja a WYMA zöldségmosó gépsort. Elmondása szerint nem csak az eladásai nőttek a kiemelkedően szép áruja miatt, de a költségei is jelentősen csökkentek, hiszen sokkal kevesebb munkaerőre van szüksége, illetve a WYMA magas minőségű berendezései szinte teljesen karbantartásmentesek nagy kapacitás mellett is. Így gyorsan a régió legjobb termelői körébe emelkedett.

Ám ez az eset nem egyedi. Felmérések szerint a termékek tisztasága, attraktív megjelenése kritikus szempont. A legtöbb vásárlónak az első gondolata egy termék láttán: “Elég tiszta ez nekem?”
Ebben a WYMA termékei pedig hihetetlenül jók!
A zöldségmosó dobjába egyszerre több mázsa zöldség fér, amely párosítva a motor erősségével óránként több tonna zöldséget képes megtisztítani.

A WYMA történetében hatalmas előrelépés volt egy bizonyos Ontario-i eladás. Egy nagy sárgarépa-termesztő vállalat vásárolt WYMA termékeket és nagyon elégedettek voltak a teljesítményükkel, aminek gyorsan híre ment a világban. Azóta a WYMA a világ egyik legjobb minőséggel rendelkező, és legelismertebb gyártója lett a zöldségtermesztők körében.

Ha Ön is szeretné professzionális Wyma gépekkel fejleszteni vállalkozását, lépjen velünk kapcsolatba!