You are currently viewing Mi a Wyma Különbség?

Mi a Wyma Különbség?

img_4646-no-logo_1.jpg

Itt a Wyma-nál szorosan együttműködünk a termelőkkel a világ minden tájáról a legjobb felszerelések és megoldások biztosításának érdekében. Mint ahogy folyamatosan keresik annak a módját, hogy a legtöbbet hozzák ki a betakarításból, mi is folyamatosan finomítjuk a munkánkat, hogy jobban megfeleljünk az iparág változó igényeinek. Szeretünk úgy gondolni erre, mint a Wyma Különbségre.

A folyamat kérdése

Sok időt töltünk az egyes terményfajtákra, a környezetre és a talajra vonatkozó követelmények megvizsgálásával. Ennek eredményeként javul a berendezés dizájn, valamint javul a tervezés, a gyártás és a projektmenedzsment folyamata. E fejlesztések kritikus része az együttműködésen alapuló tervezési folyamatunk, amely a vállalat minden részét bevonja. A dedikált termékcsapatok egyesítik a Wyma különböző szakembereit tervezőket és projektmenedzsereket, gyártási és összeszerelési, valamint telepítő és üzembe helyezési csapatokat az egyes berendezések kezeléséhez.

Van olyan rendszerünk is, amely folyamatosan fejleszti a meglévő termékeket, amit továbbfejlesztési lehetőségnek (OFI) nevezünk. A társaságon belül bárki olyan ötleteket terjeszthet elő, amelyek javítják a terméket; ez lehet a formatervezés, a funkció vagy az, hogyan készítjük. A kezdeti ötlettől kezdve egészen a szállításig és az értékesítés utáni kiszolgálásig ez az együttműködési szellem az, amiben hiszünk, elválaszt minket.

Flexibilis dizájn, hatékony gyártás

Az évtizedek tapasztalatai megtanították nekünk, hogy nincs két egyforma feldolgozóhely, és ezt a tapasztalatot beépítjük minden termékfejlesztésbe. Függetlenül attól, hogy egy meglévő berendezéscsaládon finomítunk, vagy újat fejlesztünk, tervezési módszereinket úgy állítottuk be, hogy támogassuk a magas szintű testreszabást. Noha rendelkezésre állnak szabványos gyártási modellek, a rugalmasság ahhoz, hogy bármilyen vásárló számára megoldást nyújtsunk a folyamat elejétől jelen van.

Nem korlátozódunk a rögzített méretű berendezésekre, és minden modellünket és kivitelünket az ügyfél igényeihez igazítjuk. Ügyfeleink nagymértékben részt vesznek a megoldások kidolgozásában a fejlesztési folyamat során, tapasztalataikat és ismereteiket adják saját egyedi igényeikhez, amelyeket beépíthetünk a tervekbe.

Tervező és gyártó csapataink szintén nagyon szorosan együttműködnek egymással, lehetővé téve a szinte azonnali visszajelzést és a prototípusok gyors fejlesztését és gyártását. Miután egy mérnök kidolgozza, a terveket automatikusan elküldjük a lézervágó és hajtogató csapatunknak, így az egyedi tervek ugyanolyan hatékonyak, mint a standard gyártás. Mindent, amit a gépüzletben csinálunk, a CAD / CAM szoftverünk által kerül beprogramozásra, hogy tovább javítsa a hatékonyságot, minimális hibalehetőséggel.

Szezonról szezonra

A betakarítás utáni ipar, akárcsak az általa kiszolgált élelmiszer-termelő ipar, nagyon versenyképes. Annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető legjobbat nyújtsák minden betakarításból, hatékony, eredményes tervezési és gyártási folyamataink segítenek bármilyen munkafolyamathoz, helyhez vagy terméktípushoz illeszkedő berendezés szállításában. Büszkék vagyunk a munkánkra, és továbbra is büszkék lehetünk a Wyma berendezéseinek teljesítményére, ismert robusztus konstrukciójáról, hosszú élettartamáról és alacsony karbantartási követelményeiről. Az innováció és a finomítás iránti elkötelezettségünk mind annak biztosítása, hogy olyan megoldásokat szállítsunk, amelyek hozzáadott értéket képviselnek ügyfeleink eredményeihez, és hogy az üzembe helyezés során és után további lépéseket teszünk ennek elérése érdekében.

A Wyma Különbség az Ön igényeinek alapos megértésével kezdődik, és szezonról szezonra észrevehető.

Szeretnél te is ilyen gépet vásárolni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség:
Procompax KFT.
Back Bernát utca 8.
Telefon: +36 30 530 4881
Email: info@procompax.com
Weboldal: www.procompax.com

rugalmasan_a_hatekonysagert_1.png