MICHALAK PRECÍZIÓS MÉRLEG "WK" SZÉRIA

Leírás

Ezt a gépet az egyes gyökérzöldségtípusok meghatározott adagjainak automatikus mérésére használják. A többcsatornás mérleg működése a 10 rendelkezésre álló (mérhető) adagból kiválasztott néhány mérlegelt adag automatikus kombinálásán és a beállított súlyhoz legközelebb álló adagok kombinálásán alapul. A gép automatikus és kézi üzemmódban is működtethető, ha a lemért adagokat a kezelő gyűjti össze.
A többcsatornás mérleg hatékonysága a lemért adagok méretétől, a zöldségtípustól és a működési módtól függ. A gép együttműködésének lehetősége egy vagy két Raschel géppel. A gép újszerű megoldása, hogy két adagolószalag a zöldségek útjához képest keresztben mozog, ami csökkenti a termék elakadását a mérleg bemenetén, és egyenletesen mozgatja szét a zöldségeket az összes mérőedénybe. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a mérleg nagy mérési pontossággal rendelkezik, és az érintőképernyőnek köszönhetően a készülék kezelése egyszerű. A szalagadagolóknak köszönhetően a gép csendes és hatékony. Nagyméretű mérőedényekkel (15 l) kombinálva tökéletesen alkalmas petrezselyemgyökerek, zellerek és hasonló zöldségek mérésére, valamint egyszerűbb zöldségek, például sárgarépa és burgonya mérésére is alkalmas.
bA mérleg hatékony működéséhez szükséges, hogy a gép előtt megfelelő mennyiségű terméket gyűjtsön a puffertartályba, hogy biztosítsa a termék folyamatos és gyors adagolását. A hatékony működéshez a gép előtt megfelelő mennyiségű terméket kell összegyűjteni a puffertartályban a folyamatos és gyors termékadagolás biztosítása érdekében.

Keresse szakértőnket: +36 30 357 1684