You are currently viewing Nova era u procesu pakovanja!

Nova era u procesu pakovanja!

U industriji ambalaže hrane inovacija je ključna da bi proizvodi ostali što svežiji,a takođe je veoma bitno da svet prepozna efekte modernog života na naše okruženje. Tehnološka inovacija ima ulogu u smanjenju ekološkog traga ove industrije. Izvlačenje kesa i vreća iz upotrebe je opcija za promenu koja ima veliki uticaj na čuvanje životne sredine.

„KWIK LOK” je proizvođač koji već duže vreme drži korak sa ovim izazovima.

 Fabrika „KWIK LOK”je osnovana 1954 godine. Od tada ovo porodično preduzeće nudi jednostavne i održive metode pakovanja, kako bi proizvod ostao svež. Kompanija koja je postalna globalna,ima 6 fabrika na 5 kontinenata i poslužuje više od 80 zemalja. „KWIK LOK” nudi zatvarače za džakove i mašine za zatvaranje-zašivanje džakova,etikete i rešenja za štampanje etiketa za upakovanu robu. Jedna od načina da se ispuni njihova posvećenost inovacijama je saradnja sa istomišljenicima širom sveta.

MOĆ SARADNJE

„KWIK LOK” i dalje teži ka inovativnim promenama. Najbolji primer za to je saradnja sa francuskom fabrikom „ARC” (Ateleier de Recherches et de Conceptions). Rezultat ove saradnje je mašina za vezivanje „KWIK LINK” koja proizvod veže zajedno sa etiketom. Zahvaljujući ovoj metodi nastala je održljiva mogućnost markiranog pakovanja.

„KWIK LINK” se sastoji od ARC-ove mašine za vezivanje i dozatora „KWIK LOK” etiketa sa posebnim vezivanjem. Zajedno daju rezultat redukovanog pakovanja,što doprinosi manjom emisijom CO2. Fabrika „KWIK LOK” sarađuje i sa MATTHEWS MARKING SISTEM proizvođačem laserskih štampača. Da bi njihovi štampači bili sastani deo „KWIK LOK” mašina je štampanje i kodiranje etiketa za proizvode. To znači da sa ovom metodom nema mastila,nema otpada,što rezultira  da je prehrambeni proizvod manje izložen zagađivanju, a sa tim svako dobija!

A ovo je samo početak…

Mašina „KWIK LOK” je odličan primer zalaganja tima da razvije najkvalitetnijeg rešenje za pakovanje u prehrambenoj industriji.

Želite li troškove pakovanja svesti na minimum?

Svoje proizvode označiti sopstvenim logotipom, robnom markom,tako da kupcima ne bude samo jedan od mnogih proizvoda, već „TAJ PROIZVOD”? Da li želite steći poverenje trgovinskih lanaca?

Za rešenje i više informacija o proizvodima „ARC” i „KWIK LOK” kontaktirajte Procompax.