Sormac Centrifuga SC_NextGen

Leírás

A Sormac SC/NextGen centrifugát leveles zöldségek szárítására használják. A dob teljesen sima belső felülettel rendelkezik, központi tengely vagy egyéb a terményt károsító részek nélkül. A mágneses csapágyazással ellátott szabadalmaztatott meghajtás minden körülmények között egyenletes és zökkenőmentes működést biztosít. A szállítószalag egyenletesen osztja el a terményt a lassan forgó dobon. Ezt követően a dob felgyorsul a beállított forgási sebességre. A szárítási ciklus végén a dob lelassul, és a dob ferde helyzetének köszönhetően a termény a kimenő szállítószalagra csúszik.
A puffer szállítószalagot a szárítási ciklus alatt töltik fel, hogy ne szakítsák meg a folyamatos termény áramlást. A Sormac centrifuga kialakítása minimálisra csökkenti a termény sérülésének valószínűségét.
A dob méretei elég nagyok ahhoz, hogy a terményréteg vastagsága alacsony legyen, és a terményre egyenletes és alacsony nyomás nehezedjen.
Az SC/NextGen-t kivételesen nyitott kialakítás jellemzi, amely optimális hozzáférést biztosít a tisztításhoz és karbantartáshoz. A hatékonyabb motorok és az energia-visszanyerő rendszerrel ellátott frekvenciaváltó kombinációjával körülbelül 20%-os energiamegtakarítás érhető el.

Kapacitás

A centrifuga kapacitása a terménytől, a bemenő nedvességtartalomtól és a kívánt végső nedvességtartalomtól függ. Akár 2500 kg/óra 

 

Keresse szakértőnket: +36 30 357 1684