Sormac Csurgató szállítószalag OWB

Leírás

A csorgató szállítószalag eltávolítja a felesleges vizet a levelekről, miután a terményeket megmosták. A leveles zöldségek esetében ezeket a szállítószalagokat gyakran használják a víz eltávolítására, mielőtt a terményt centrifugában vagy szárítóalagútban szállítanák, ezáltal javítva a végeredményt. Bizonyos esetekben több csorgató szállítószalag egymás utáni elhelyezése is jó ötlet.
A csorgató szállítószalagokat vízszintesen vagy enyhe lejtéssel telepítik. Egy hálós szállítószalag szállítja a terményt a levegőelszívó állomás(ok) és a verőrudak felett. A levegőelszívó állomások és a verőberendezések száma a termény típusától és a kívánt eredménytől függően változhat.
A leveles zöldségek esetében a szállítószalagot a kifelé vezető oldalon légkéssel látják el, amely lefújja a terményt a szállítószalagról.
A Sormac csorgató szállítószalagokat rozsdamentes acél dobmotorok hajtják. A verőket meghajtó motorok szintén rozsdamentes acélból készülnek.Minden légelszívó állomás ventilátorral van felszerelve. A szállítószalag alá gyűjtőtálcát szerelnek, amelyből a víz egy ereszcsatornába vagy más típusú vízgyűjtő rendszerbe vezethető.

A csorgató szállítószalagokat általában arra alkalmazzák, hogy a leveles zöldségekből eltávolítsák a vizet, mielőtt feldolgoznák őket. Kiváló eredményeket értek el azonban a kemény levelű zöldségek, például káposzta és hasonlók esetében is.

Kapacitás

A csorgató szállítószalag 300 kg és 3.500 kg/óra közötti kapacitással használható. A pontos kapacitás nagyban függ a feldolgozandó termény típusától és a kívánt végeredménytől. Ezért a csorgató szállítószalagokat mindig az ügyfél specifikációja szerint méretezzük.

 

Keresse szakértőnket: +36 30 357 1684