SORMAC DÖRZSHENGERES HÁMOZÓ CRP

Leírás

A Sormac dörzshengeres hámozó CRP gumós termékek, például burgonya, sárgarépa, karalábé, cékla, zeller stb. hámozására alkalmas. A gép 10 vagy 12 hámozóhengerrel van felszerelve, amelyekre karborundumot vonnak be, valamint egy szállítócsigával, amely egyenletesen mozgatja a hámozandó terméket a gépen keresztül. A termékek hámozása mellett ez a gép a karborundum típusától függően polírozásra is alkalmas.
A kaparóhengerek száma és a rájuk alkalmazott karborundum típusa nagymértékben meghatározza a gép kapacitását.

A kaparóhengerek egymás mellé vannak szerelve, úgy, hogy a két középső kaparóhenger a legalacsonyabb, a szomszédos kaparóhengerek pedig a szállítócsiga alakját követve kissé magasabbra vannak szerelve. A problémamentes rögzítést biztosító gyorsrögzítővel ellátott kaparóhengereket fogazott szíj hajtja, és mindegyik különböző sebességgel forog. Ez optimális kaparási eredményt biztosít nagy kapacitással. Az oldallapot szükség esetén nyílással lehet ellátni, hogy a visszahúzás lehetséges legyen.
Opcióként rendelkezésre áll egy kapcsolószekrény, amellyel a kaparóhengerek és a szállítócsiga forgási sebessége egymástól függetlenül állítható. A kívánt kaparási eredmény így minden terménytípushoz optimálisan beállítható. 6 és 200 mm közötti terményátmérővel.

Kapacitás:
A CRP kapacitását a hámozandó termék mérete és minősége, a hengerek száma, a kaparógörgőkön lévő karborundum típusa és a kívánt kaparási eredmény határozza meg. Azonban óránként körülbelül 2500-8000 kg (nyers termék)

 

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684