SORMAC DÖRZSHENGERES ZÖLDSÉGHÁMOZÓ CRR

Leírás

A Sormac CRR típusú dörzshengeres zöldséghámozógép több hámozóhengerből áll, amelyek egy hosszúkás dobot alkotnak. A dob és a hengerek külön forognak, és nagy teherbírású ékszíjakon keresztül független, állítható sebességszabályozással rendelkeznek.
Minden egyes görgő kettős csapágyazású, és egy egyedi szorítószerkezetnek köszönhetően nagyon gyorsan szétszerelhető. A dob stabilitása lehetővé teszi, hogy a hengerek közötti távolság nagyon kicsi legyen. A hámozó tisztításához és karbantartásához a gép mindkét oldalán lévő nagy oldalsó ajtókon keresztül lehet hozzáférni.
A hámozóban való tartózkodási időt egy vízszintes csigával szabályozzák. Két különálló vízpermetező rendszer van, amelyek a görgős hámozóhenger külső oldalára vagy a görgős hámozóhenger belső oldalán lévő csigatengelyen keresztül belsőleg juttatják a vizet.
A motorok a hámozási terület fölött egy különálló és higiénikus rekeszben vannak beépítve. A CRR típusú dörzshengeres hámozót kifejezetten kis átmérőjű termények, például kisméretű burgonya és sárgarépa hámozására tervezték. Az ajánlott terményátmérő 5 és 45 mm (0,2″- 1,77″) között van.

Kapacitás:

A hámozó kapacitása a megvalósított hámozási hulladéktól függ. A karborundum méretétől függően 300-700 kg hámozható.

 

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684