Sormac ELŐKÉSZÍTŐ ASZTAL VBT3

Leírás

A Sormac műszaki tervezőcsapata hosszú évek óta felelős az innovatív előkészítő és szállítórendszerek fejlesztéséért, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb rendszerekig, automatikus mérlegeléssel és keveréssel.
A VBT-3/4 előkészítő szállítószalag háromszalagos rendszerként van kialakítva, amely kívánság szerint négyszalagos rendszerként is kivitelezhető. A terményt a középső szinten elhelyezkedő adagolószalag szállítja. A kezelő leveszi a terményt, és az előkészítő állomáson feldolgozza. A feldolgozott terményt ezután a felső szállítószalagra helyezik, hogy elkerüljék a kidobott anyaggal való érintkezést. A hulladék egy tartályba (háromszalagos rendszer) vagy közvetlenül a hulladékszalagra (négyszalagos rendszer) esik.
Minden szalag gyorskioldó rendszerrel van ellátva, amely azonnali hozzáférést biztosít az alapos tisztításhoz. Az előkészítő állomások különálló személyzeti állomásokkal rendelkeznek, amelyek a kezelő egyéni munkamagasságához állíthatóak. Ez a rendszer bizonyult a legergonomikusabb kézi előfeldolgozó rendszernek, amely lehetővé teszi a kezelőszemélyzet számára, hogy meghatározzák az általuk preferált operatív munkapozíciót.
A VBT-3/4 vágóasztal alapfelszereltségben 12 előkészítő állomással (oldalanként 6) rendelkezik. Alternatív méretek is rendelkezésre állnak.

A VBT-3 előkészítő asztalt leveles zöldségek feldolgozására fejlesztették ki.
Alkalmasak minden más kézzel előkészített és előre elkészített terményhez is.

 

Keresse szakértőnket: +36 30 357 1684