SORMAC EXCENTERES HULLADÉKSZIVATTYÚ EAP

Leírás

Az excenteres hulladékszivattyú ideális rendszer a hámozott és feldolgozott hulladék összegyűjtésére.
Lehetőség van gyűjtőtartállyal és töltésvezérlő kapcsolóval való kombinálásra. A szivattyú közvetlen meghajtása motoros hajtóművel történik. A hámozott hulladékot a halszálka alakú tartályba irányítják, vagy további technológiai területekről kombinálják. Ezt a hulladékot 30 mm-nél kisebbre kell szűrni.
A Sormac excenteres szivattyúk 20 méteres szivattyútávolságra és 5 méteres ürítési magasságra vannak specifikálva. A hulladék kiürítési mennyiségétől függően alternatív szivattyúk is rendelkezésre állnak. Az excenteres hulladékszivattyú olyan termények, mint a burgonya, sárgarépa, zeller stb. hámozási hulladékának feldolgozására alkalmas. Ezen termények darabjai is feldolgozhatók, ha 30 mm-nél (1,18″) kisebbek. Nagyobb darabok, pl. egész burgonya esetében a szivattyút opcionális aprítóval kell felszerelni.

Kapacitás:

A kapacitás max. 5 m³ óránként. Kérésre nagyobb szivattyúk is elérhetők. A kapacitásnak meg kell felelnie a várható hulladékáramnak. Figyelembe kell venni azt a vízmennyiséget, amelyre a hámozásnál esetleg szükség van.

 

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684