SORMAC HAGYMA HÁMOZÓ USM-S100

Leírás

A Sormac USM-S100 hagymahámozó a könnyű kezelhetőséget és a jó megbízhatóságot ötvözi. A kezelő számára elérhető közelségben van egy forgatható, szerelt kijelzőpanel, amelyen minden fontos funkció a rendelkezésére áll. Olyan fontos információk is megjelennek, mint a kapacitás, a meghámozott hagymák száma, az üzemóra és a hibajelzés.
A hagymát egy terményrendező segítségével szállítják ki a betöltő garatból, és helyezik a szállító lánc járataira. A kezelő a hagymát a megfelelő vízszintes helyzetbe helyezi. A forgó kések felső, hátsó és vágókarok vízszintes vágást végeznek a hagyma körül.A szállítószakasz végén a hagymát egy kettős, forgó tartókaros rendszerrel veszik fel.Ez a kar egy forgó szerkezetre van felszerelve. A forgómozgás során a hagyma a saját tengelye körül forog, és így a teljes kerületet átvágja. A vágás mélysége is állítható. A vágás során levegőt fújnak a vágásba, hogy eltávolítsák a héjat.
A gép különböző hagymaátmérőkhöz való igazításához többféle beállítási lehetőség áll rendelkezésre. Ezek többnyire kívülről, akár működés közben is elvégezhetők egy fogaskerék segítségével.Az USM-S100-as gépben alkalmazott Sormac légtakarékos technika gondoskodik az alacsony energiafogyasztásról a magasabb hámozási minőség mellett. Az USM-S100 55-120 mm átmérőjű hagymákat tud meghámozni. Kisebb és nagyobb átmérőkhöz igazított kivitelek is rendelhetők (lásd az opciókat).

Kapacitás:

Az átmérőtől, formától és minőségtől függően az USM-S100 hagymahámozó akár 4.800-6.000 hagymát is képes feldolgozni óránként.

 

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684