SORMAC HENGERGÖRGŐS ELŐVÁLOGATÓ SR

Leírás

A Sormac hengergörgős előválogatót bordázott görgőkkel gyártják, az egyes görgők közötti távolság állítható. A görgőágy ferde, a termény optimális áthaladása érdekében. A termény keresztirányban áramlik át a görgőkön, a görgőágy szögétől és a görgők forgási sebességétől függő terménysebességgel. Az alulméretezett termény a görgőkön a görgő körüli külső bordázat segítségével átesik a görgőkön, és a teljes osztályozott termék továbbhalad.
A görgőkön áteső hulladékot egy tartályban felfogják, és a gép alatti ládába vagy hulladékszállítóba gyűjtik.
A görgők közötti távolság 4 és 28 mm között állítható a görgők tengelyei közé rögzített, előre méretezett távtartók elhelyezésével. A gépet 3 készlet távtartóval szállítjuk. A görgős előválogatók a párhuzamos alakban vágott gyökérzöldségekből a kis alakhibás darabok eltávolítására szolgálnak.
A gép teljes egészében rozsdamentes acélból készül. A hengerek forgási sebességét egy rozsdamentes acélból készült meghajtó motor szabályozza. A görgőágy szöge az egyes terménytípusokhoz igazodva állítható. A hengergörgős előválogatót a párhuzamos alakú vágott gyökérzöldségekhez használják.

Kapacitás:
A gép kapacitása a gépen belüli görgők szélességétől és számától, valamint a termény specifikációjában előírt tűréshatároktól függ. A specifikációtól függően akár 3 000 kg/óra (6 600 lbs/óra) kapacitás is elérhető.

 

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684