SORMAC KEFÉS POLÍROZÓ BRR

Leírás

A Sormac BRR típusú rotációs kefés polírozógép 16 kefehengerből áll, amelyek egy hosszúkás dobot alkotnak. A dob és a hengerek külön forognak, és a sebességük egymástól függetlenül állítható, nagy teherbírású ékszíjakon keresztül.
A dob két irányban képes forogni, és a dobon belül egy szórócsővel rendelkezik. A permetezés iránya a töltéstől és a dob futási irányától függően változtatható. Mindegyik henger kettős csapágyazású, és egy egyedi szorítószerkezet segítségével nagyon gyorsan szétszerelhető.
A kefés polírozó tisztításához és karbantartásához a gép mindkét oldalán lévő nagy oldalsó ajtókon keresztül lehet hozzáférni. A speciálisan kialakított adagoló megakadályozza a kényes termények sérülését. A kefés polírozóban való tartózkodási idő a dob végén lévő, állítható elforgató szeleppel szabályozható.
A motorok a hámozási terület fölött egy különálló és higiénikus rekeszbe vannak beépítve. A BRR típusú rotációs kefés polírozógépet kifejezetten gyökérzöldségek, például sárgarépa, burgonya és zeller mosására/polírozására tervezték. Az ajánlott terményátmérő 10 és 250 mm (0,4″-10″) között van.

Kapacitás:

A kefés polírozó kapacitása 5 és 15 tonna/óra (11 000 – 33 000 lbs/óra) között van, a terménytől, a kívánt tartózkodási időtől és a végtermék kívánt minőségétől függően.

 

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684