SORMAC KÉSES HÁMOZÓ MS Típus

Leírás

A Sormac MS típusú késes hámozógépeket az előre megtisztított gumós termények, például burgonya, cékla, zeller stb. hámozására tervezték.
A hámozandó terményt egy szállítócsiga szállítja a gép belsejébe lévő vízszintesen forgó dobon keresztül. Ennek a dobnak a belseje nagyszámú késsel van felszerelve. A dob és a szállítócsiga fordulatszámának változtatásával szabályozható a tartózkodási idő, és így a gép kapacitása is. A dob speciális formakialakítása és a kések elhelyezése hatékonyan megakadályozza a termények lapos hámozását.
A kések a hámozási hulladékot azonnal elválasztják a terménytől, és a forgó dob kilöki azt. A keletkezett hulladékot gép alján lévő hulladéktölcséren keresztül konténerbe, vagy a hulladékszállítóba gyűjthető további elszállításra.
Az MS-20/Combi változata a nem előhámozott burgonyák hámozására is alkalmas. A Combi-dobnak számos előhámozó lemeze van, amelyek elvégzik az előhámozást, így a végtermék minősége minden tekintetben megegyezik az MS-20 típusú hámozógép munkájának minőségével.
A bemenő mosott gumós termények átmérője 30 és 180 mm közötti lehet, és nem tartalmazhat köveket, sár- vagy homokmaradványok

“Az MS típusú gépek tökéletesen hámozzák a burgonyát lapos hámozási hatás nélkül. Részben ennek is köszönhető, hogy a hámozási hozam magasabb, mint más gépeknél.”
Henk van Raalte, Schaap Holland B.V., Hollandia
 

Keresse szakértőnket: +36 30 357 1684