SORMAC MÉRLEG AFW

Leírás

Az AFW-40 mérleg egy teljesen mobil egység, nagyméretű betáplálási befogadó garattal és moduláris, kimeneti elevátorral.
Az elektromos panel tartalmazza a megvilágított súlyparamétereket, amelyek változtathatók, és a működési funkciók az érintőképernyőn jelennek meg.A mérendő terményt a moduláris adagolószalag emeli a mérlegelési garatba. Az előre beprogramozott súly megadásakor az elevátor a terményt egy előre beállított
sebességgel a kezelő által előre beállított súlyig tölti meg a mérőszalag a mérőedényt.
Amikor az előre beállított súlyon belül van (± 5%-os értéken belül), a szalag sebessége automatikusan lelassul, és egy nagyon pontos súlyt juttat a tartályba, ami jelentősen csökkenti az adagolást. A kívánt beállított súly elérésekor a mérlegtartály tartalma a szomszédos billenőkapcsoló kézi működtetésével üríthető ki. A kiürítés után a mérőedényt újra meg kell tölteni, és a ciklus megismétlődik.A mérőedény maximális tartalma 25 liter (kb. 15 kg (33 font) burgonya). A mérleg kivehető töltőcsúszdával és magasságában állítható tartóplatformmal van felszerelve.KapacitásA termény átmérőjétől, a töltési súlytól és a mérés típusától (pl. dobozok) függően kb. 1.200 – 1.800 kg/óra.

 

Ha kérdése van keresse szakértőnket: +36 30 357 1684