SORMAC MULTIFUNKCIONÁLIS SZELETELŐ ÉS DARABOLÓ FS-3600

Leírás

Az FS-3600 típusú Sormac szeletelő- és darabológép gyümölcsöket és zöldségeket (fél) szeletekre, cikkekre vagy hasábokra vág. A gép kialakítását kifejezetten az élelmiszer-feldolgozó ipar követelményeinek megfelelően fejlesztették ki. A speciális szárnyas ajtók elöl és hátul, valamint a forgatható vezérlőszekrény megkönnyítik a belső tér tisztítását. A gép nyitott kialakítása optimális tisztítási lehetőséget biztosít.
A szelet- és darabológép a mérettől függően akár két termény egyidejű vágására is képes. A terményeket először a forgóasztal tartóeszközeibe helyezik. A forgóasztal négy tartókészülékből áll, amelyek aztán közvetlenül a megfelelő biztosított vágóegységhez viszik a terményt.A szervomotorral hajtott forgóasztal jobbra van elhelyezve. A kiváló minőségű pengék egy pengekazettában vannak elhelyezve, amely egy gyorscserélő rendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti a pengék cseréjét vagy tisztítását. Az elektromos meghajtású vágóegység tolja át a terményt a pengéken. Ez garantálja a tökéletes vágási eredményt.
A vágott terményeket szállítószalag szállítja, amely folyamatos vagy váltó üzemmódra állítható. Ezután a termény a gép egyik oldalára kerül, ahol összegyűjthető és csomagolható. A Sormac FS-3600 típusú félautomata szeletelő- és darabológép gyümölcsöket és zöldségeket (fél) szeletekre, cikkekre és hasábokra vág.

Kapacitás:

Az FS-3600 típusú félautomata szeletelő- és darabológép kapacitása gyümölcsök és zöldségek esetében akár 3600 darab/óra.

 

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684