Sormac Perforált osztályozódob DST

Leírás

Sormac perforált osztályozódob DST rozsdamentes acélból készült vízszintes hengerből áll, amely a hossztengelye körül forog.
A teljes hengerfalba üreges műanyag kupakokat szereltek. A dob forgó mozgásának hatására a termény a belső falon át a dob kijárata felé csúszik. A répa apró darabjai a henger által a kupakok üregeibe kerülnek. Fél fordulat után egy szalagra esnek, és kiürülnek.

A dob fölé szerelt forgó kefék biztosítják, hogy a termék nem marad a dob tetején.

Az összeszerelt dugók átmérője határozza meg a szétválogatandó termék méretét. A fúvókák széles választéka áll rendelkezésre Ø 25 és Ø 80 közötti nyílásokkal. Az elért válogatási hossz nem csak a csészanyílástól, hanem a termék átmérőjétől is függ.
A fedeles válogató dobokat elsősorban sárgarépa esetében használják, pl. a bébirépa sorokban, a sárgarépa vágása után vagy hámozás és polírozás után.
A dob és a keret teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és állítható lábakkal van ellátva. Különböző dobátmérők és hosszúságok állnak rendelkezésre.

Sormac perforált osztályozódob DST osztályozására használják, különösen a sárgarépa és a bébirépa vágás és/vagy polírozás utáni osztályozására. A dobot gyakran kombinálják a Sormac WSS darabvágóval.

Kapacitás
Sormac perforált osztályozódob DST a dob hosszától és átmérőjétől, valamint a termék specifikációjától függ. A kapacitások 500 kg/órától 15 tonna/óráig terjednek.

Keresse szakértőnket: +36 30 357 1684