SORMAC SZÁLLÍTÓSZALAG TB

Leírás

Az összes feldolgozott termény és hámozási hulladék szállítására, az ügyfél specifikációjának és az üzemi alkalmazásnak megfelelően. A szállítószalagok meghajtása történhet motoros sebességváltóval vagy dobmotorral. A szállítószalag egyszerűen beállítható (igazítható) a keret mindkét oldalán. Opcionálisan a szállítószalag tisztítás céljából gyorskioldó rendszerrel is ellátható. Minden szállítószalag felszerelhető engedélyezett kék, élelmiszer minősítésű szállítószalaggal, fehér vagy nyitott (Intralox) TM típusú szegmentált szállítószalaggal vagy műanyag hálós szalaggal.
A lapos szállítószalagokat a termények vízszintes mozgatására használják. Az elevátor szalagok a lapos szállítószalagokra integrálható, szárnyas szalagokkal is elláthatók. Ezt a típusú szállítószalagot terménytartó tölcsérrel gyártják.
A nedves termények szállítása az ügyfelek egyedi igényeihez igazítható, például terményátrendező, vákuumos vízelvonó vagy légkéses eltávolító berendezéssel. A TB szállítószalagot az összes feldolgozott terményhez és a hámozási hulladékhoz használják, az ügyfél specifikációjának és az üzemi alkalmazásnak megfelelően.

 

Ha kérdése van keresse szakértőnket: +36 30 357 1684