Sormac uborka osztályozó gép AS

Leírás

Az AS típusú Sormac osztályozó gépet a termékek átmérő szerinti válogatására használják. Ezt a gépet különösen az uborka válogatására használják világszerte több száz helységben
A láncok közötti távolság növekszik. A termék a láncok között helyezkedik el, és vastagságától függően egy adott ponton átesik. A forgó kefék és tárcsák biztosítják, hogy a termék hosszirányban a láncok közé kerüljön.

A osztályozó alatti befogadóhely több részre van osztva, hogy az ügyfél által kívánt méreteket lehessen elérni.

Az osztályozási méretek a megrendeléskor kerülnek meghatározásra, és később bizonyos határokon belül módosíthatók. A termék összegyűjtése tölcsérekkel vagy szalagokkal történik, amelyek igény esetén ellenőrző szalagként is biztosíthatók. A Sormac láncos osztályozót különböző célokra szállítják, például:
-Osztó: 2 vagy 3 fokozatú előválogatáshoz;
-Alulméretezet darabok kiválogatásához;
-Mintaosztályozó: a minták elemzéséhez.

A láncos osztályozó egy- vagy kéttagú gépként gyártják, 1 tonnától több mint 150 tonna/órás kapacitásig. Az alapkivitelben az osztályozó lakkozott acélból készül. Az üres részek horganyzott vagy nikkelezettek. Rozsdamentes acélból készült változat is lehetséges.

Az AS típusú Sormac láncos osztályozó 10 mm és 65 mm közötti átmérőjű termékek feldolgozására alkalmas, és elsősorban uborkák feldolgozására használják.

Kapacitás
Az uborkaszortírozó 1 tonna/óra és több mint 150 tonna/óra közötti kapacitással szállítható.

 

Keresse szakértőnket: +36 30 357 1684