SORMAC ZÖLDSÉGCENTRIFUGA MC

Leírás

A Sormac MC-44/Vario centrifuga eltávolítja a felesleges vizet a leveles zöldségekből és más friss terményekből. A terményt tartalmazó kosarat a gépbe helyezzük, és amint a fedelet lecsukjuk, a gép elindul. A centrifugálás során egy mágnes rögzíti a fedelet. Amikor a centrifuga leáll, a fedél automatikusan feloldódik és kinyílik.
A gép sebessége és ciklusideje az érintőképernyő segítségével állítható be. Az MC-44/Vario konfiguráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 100 különböző program közül válasszanak, különböző ciklusidőkkel és 350 és 1000 fordulat/perc közötti sebességgel. Ehhez egy felhasználóbarát érintőképernyővel rendelkezik.A gép lassú indítás és leállítás funkcióval, valamint visszafordító funkcióval is rendelkezik.
Az egyszerűsített kivitelű MC-44 egy beállított programmal rendelkezik, amelyet a felhasználó a gép vezérlőszekrényében módosíthat.
A gépek a szabadalmaztatott ‘Basket Lock ®’ kosárzáró rendszerrel készültek. Ez a Sormac által kifejlesztett rendszer megakadályozza, hogy a kosarak kilazuljanak a kosártartóból; ez gyakori probléma a kosaras centrifugáknál. Ez a kosár vagy a gép sérülését okozhatja, vagy – ami még rosszabb – fennáll annak a lehetősége, hogy műanyag kerül a terménybe.
 
Kapacitás:
Akár 1.000 kg/h (a terménytől és a centrifugálási időtől függően).MC-44 fordulatszám: 700 rpm (az ügyfél által beállítható)
Sebesség MC-44/Vario: 350 – 1.000 fordulat/perc
 

Ha kérdése van keresse szakértőnket: +36 30 357 1684