szolgáltatások

Automatizáció tervezése, kivitelezése

Napjainkban az automatizáció szerepe egyre fontosabb az előkészítő és feldolgozó üzemek számára. Az élelmiszeriparban, mezőgazdaságban is megjelent a munkaerőhiány. Ezért nagyon fontos, hogy a munkaerőt a legjobban hasznosítsa a cég. A Procompax Kft. erre nyújt megoldást a élelmiszeripari, üzemi berendezések széles választékával. A tisztító, válogató és feldolgozógépek között megtalálja tárháza kiépítéséhez a legmegfelelőbb gépeket, gépsorokat.

Szerviz

Cégünk tevékenysége nem áll meg az értékesítésnél, ügyfeleinkre partnerként tekintünk, akikkel hosszútávú együttműködésre számítunk azáltal, hogy az általunk értékesített gépek szakszerű szervizelése mellett vállaljuk már meglévő berendezéseinek karbantartását, esetleges innovatív fejlesztését.

ALKATRÉSZEK

Tudjuk, hogy semmi sem tart örökké. Még a legjobb berendezések is folyamatos karbantartást igényelnek, tekintettel a kopóalkatrészek időszakos cseréjére, annak érdekében, hogy a gépek teljes élettartamának növelése mellett magas minőséget és hatékonyságot tudjanak nyújtani. Cégünktől vásárolt gépeihez folyamatos alkatrészellátást biztosítunk, de a már meglévő berendezéseihez szükséges alkatrészek, tartozékok beszerzésében is segítségére leszünk!

Pályázatírás, hitel, lízing

Évtizedes tapasztalattal rendelkező pályázatíró kollégáink a pályázat megírásától annak lezárásáig készséggel segítségükre lehetnek. Lehetősége van a beruházást hitel, vagy lízing segítségével is megvalósítani, ehhez szakértő partnereink készséggel rendelkezésére állnak.

Tanácsadás

Fejlesztené vállalkozását, de még nem tudja, hogy pontosan mire lenne szüksége ahhoz, hogy hatékonyabbak legyenek? Nem probléma! Segítünk a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Igényeinek megfelelően közösen kidolgozott feltételekkel állítjuk össze a legoptimálisabb megoldást.

Lépj kapcsolatba velünk