szolgáltatások

Pályázatírás, hitel, lízing

Évtizedes tapasztalattal rendelkező pályázatíró kollégáink a pályázat megírásától annak lezárásáig készséggel segítségükre lehetnek. Lehetősége van a beruházást hitel, vagy lízing segítségével is megvalósítani, ehhez szakértő partnereink készséggel rendelkezésére állnak.

ALKATRÉSZEK

Tudjuk, hogy semmi sem tart örökké. Még a legjobb berendezések is folyamatos karbantartást igényelnek, tekintettel a kopóalkatrészek időszakos cseréjére, annak érdekében, hogy a gépek teljes élettartamának növelése mellett magas minőséget és hatékonyságot tudjanak nyújtani. Cégünktől vásárolt gépeihez folyamatos alkatrészellátást biztosítunk, de a már meglévő berendezéseihez szükséges alkatrészek, tartozékok beszerzésében is segítségére leszünk!

Szerviz

Cégünk tevékenysége nem áll meg az értékesítésnél, ügyfeleinkre partnerként tekintünk, akikkel hosszútávú együttműködésre számítunk azáltal, hogy az általunk értékesített gépek szakszerű szervizelése mellett vállaljuk már meglévő berendezéseinek karbantartását, esetleges innovatív fejlesztését.

Tanácsadás

Fejlesztené vállalkozását, de még nem tudja, hogy pontosan mire lenne szüksége ahhoz, hogy hatékonyabbak legyenek? Nem probléma! Segítünk a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Igényeinek megfelelően közösen kidolgozott feltételekkel állítjuk össze a legoptimálisabb megoldást.

Lépj kapcsolatba velünk