You are currently viewing Terménycsomózás, csomagolás, címkézés?

Terménycsomózás, csomagolás, címkézés?

Hogy mit kíván a piac és mit vár el a vásárló egyre összetettebb feladatot jelent. Napjaink tendenciája viszont egyértelműen azt mutatja, hogy az elmúlt évek során a tudatos vásárlók száma fokozatosan növekszik. Ez legfőképpen abban nyilvánul meg, hogy vásárláskor az árút nem csak esztétikailag szemléljük, hanem olyan információkra is kíváncsiak vagyunk, hogy honnan származik, esetleg milyen kezeléseken esett át a kiválasztott termék. Azt is tudjuk, hogy a friss termények esetében a műanyag csomagolási formák helyett a vásárlók inkább a csomózott árut részesítik előnyben.

A csomózási munkálatok gépesítése mára egy jól bevált technológiával gyorsan és akadálymentesen megoldható.

A Procompax Kft. termékpalettáján található fél-automata csomózógépek számos zöldség és gyümölcs csomózására, címkézésére alkalmasak, melyek jelentősen gyorsítják az ezzel járó munkálatokat, amellett hogy mindig ugyanazt a minőséget biztosítják.

Automata csomózó, és címkéző szalagsorainkat elsősorban üzemi használatra javasoljuk. Ezen esetekben szakembereink segítségével egyedi konstrukciók tervezését és kivitelezését is vállaljuk.