WYMA MEGA-POLISHER

Leírás

A Wyma Mega-Polisher a világ legnagyobb növényi polírozó rendszere. Két, egymással összekapcsolt Vege-Polisher™ gépből áll.

A forgókefés technológiát a Wyma találta fel az 1990-es években. Többéves tudásunkat felhasználva biztosítjuk, hogy a gép pontosan megfeleljen az Ön polírozási igényeinek.

A forgó dobok műanyagkefés kefék soraiból állnak. A termék egy nagy betöltőcsúszdán kerül be. Két vízcső friss és/vagy újrahasznosított vizet permetez a termékre, miközben az a dobon keresztül halad. A termék mosódik/csiszolódik, a többi termékhez és a forgó kefékhez dörzsölődik.

A kifelé vezető oldalon a termék minimális eséssel csúszik le egy csúszdán, így zökkenőmentesen jut el a következő berendezésekhez.

A Mega-Polisher javítja a friss zöldségek megjelenését, ami prémiumabb minőségű csomagolt termékeket eredményez, és nagyobb jelenlétet biztosít a kiskereskedők polcain. A Wyma tapasztalata a forgó kefés dobtechnológiával és a kefék specifikációjával azt jelenti, hogy a zöldségeket a legmagasabb kiskereskedelmi szabványoknak megfelelően mossák és polírozzák.

Ha kérdése van keresse mezőgazdasági szakértőnket: +36 30 357 1684